4 зодии, които са твърде мекушави и сами съсипват живота си

Представителите на тези зодии са несигурни в себе си и отстъпчиви, дори когато е наложително да заемат твърда позиция. Това често им коства много – от неспособност да защитят интересите си, до това околните да ги възприемат като “безгръбначни”.

Кои са те и какво им пречи да отстояват себе си повече?

Близнаци

Типичните Блинаци се плъзгат с очарователна фриволност по повърхността на трудните ситуации. Рядко поставят даден въпрос директно. Предпочитат да извъртат и замазват проблема, но това им изгражда репутация на леконравни хора, на които не може да се разчита.

Рак

Несигурни, емоционално лабилни и жадни за внимание и одобрение. Такива са типичните Раци. Затова не е чудно, че не могат да се застъпват за това, в което вярват. Ако се сблъскат с проблем, първо ще се наплачат насаме в ъгъла, а после ще търсят заобиколен начин да си отмъстят. Затова толкова често са нещастни в отношенията си, пренебрегвани и зарязвани.

Дева

Перфекционизмът на Девата я докарва до лудост. Тя рядко се доверява на собствената си преценка, защото твърде много я е страх да не допусне грешка. Иронията е в това, че именно разумните и интелигентни Деви обикновено виждат ясно проблемите. Но така и не могат да си повярват достатъчно, за да се държат по-твърдо.

Везни

Везните имат идея фикс да бъдат харесвани. Тяхната прекомерна любезност, сладките им усмивки и пороят комплименти целят да ги превърнат в любимци на всички и това често има висока цена. Непривикнали към това проблемите да се адресират ясно и честно, Везните изпадат в ужас в такива ситуации. Предпочитат да премълчават, само и само да не се каже нещо неприятно.

Hero SliderPopular