4 зодии, които мразят всички

Хората от тези четири зодии са взискателни към другите и с особен характер. Да те харесат е трудно, да те приемат като равен – много, много трудно. 

Скорпион

Скорпионите са свръхподозрителни и във всеки един миг очакват някой да ги прецака/ измами/ нарани. За тях всички са виновни до доказване на противното. И понеже за толкова чувствителни, когато действително някой ги разочарова, таят отровна неприязън в себе си с години и си мечтаят за отмъщение.

Козирог

През голяма част от времето живеят с убеждението, че са заобиколени от идиоти. И донякъде не можем да ги виним. Козирозите са интелигентни, амбициозни, разсъдливи и детерминирани, когато преследват целите си. И никога не правят нещо неподготвени. Затова не е чудно, че презират голяма част от останалите хора и ги смятат за по-долна ръка.

Зодиакалните двойки, в които рискът от изневяра е най-голям

Зодиите с най-противоречив характер

Дева

Нервни и взискателни, Девите постоянно са недоволни от нещо. Тревожат се прекалено за това дали всичко е перфектно и много мразят арогантността, грубостта, мързела и неспазените обещания. Общо взето, доста неща… Няма живо същество, което да не намерят за какво да разкритикуват. Затова предпочитат да си живеят в собствен свят, възможно най-изолирани.

Водолей

Способни са да приемат спокойно всякакви странности, но мразят до дъното на душата си едно нещо – фалшивите хора. Лесно е да накараш един Водолей да те презира, даже да е без да искаш. Всяка малка издайническа проява на комформизъм се посреща от Водолеите с омраза и пълно пренебрежение. Смятат повечето хора за роби на предразсъдъците, ограничени и безинтересни.

3 зодии, които обикновено са доста зле в секса

 

Hero SliderPopular