3 зодии, които ще разбият сърцето на Скорпиона

Скорпионът е водна зодия, но с огнена страст, и то такава, която не всеки може да опитоми.

Много се е писало за зодия Скорпион и връзките й, предимно за силната мистерия и сексуалност, с която се свързва знакът. Но отвъд това представителите на тази зодия са изключително чувствителни и раними и точно това ги кара да се затварят в себе си и накрая те изглеждат като загадка за останалите. Най-голямото им желание обаче е да открият човек, на когото да могат да се доверят изцяло.

Независимо кой е той, едно е сигурно – малко вероятно е да го открият сред тези три зодии:

Овен

Връзката на тези две зодии в няколко думи – страхотен секс, но караниците и различията между тях обричат отношенията между тях на провал. Скорпионът ще е силно привлечен от Овена, но бързо ще се наложи да осъзнае, че в тази връзка той няма да може да се довери на партньора си и нещата ще приключат, придружени от много драма и скандали.

Да обичаш Скорпион е опасно, но красиво

Близнаци

Ревнивият Скорпион не може да вирее във връзка с волните Близнаци, които търсят да се впуснат във флиртове при всяка възможност. Същевременно желанието на огнения знак да се наслаждава на малките неща от живота и да запази собственото си лично пространство няма да се хареса на въздушния знак. Във връзката и двете страни чувстват, че трябва да променят себе си и това бавно, но сигурно убива всяка следа от любовта помежду им.

Стрелец

Тези две зодии споделят много общи интереси, но връзката между тях е невъзможна. При нея Скорпионът постоянно ще чувства, че трябва да гони партньора си и да живее по неговите правила, докато Стрелецът бяга по своята свобода. Различията на двата знака пречат между тях да се появи доверие и разбирателство, затова по-добре да поставим знак “стой далеч” на тази комбинация.

А това са зодиите, които ще излекуват сърцето на зодия Скорпион и сред които той ще открие истинската любов:

Рак

Два водни знака, които си приличат по толкова много, е невъзможно да не са добра комбинация. И Ракът, и Скорпионът обичат силно, а най-голямото им желание е да открият с кого да споделят тази обич. Същевременно между тях искрата винаги е силна и това прави връзката им вълнуваща.

Козирог

Тези две зодии се разбират по-добре от всички други. Между тях има не само мигновено привличане, но и успяват да създадат силна връзка и на ментално ниво. Трудно е да се обясни с думи такава любов, но астролозите я описват като една от най-силните комбинации в зодиака.

Защо Скорпион и Козирог изпадат в най-дълбоките депресии

Риби

Представителите на зодия Риби са сред единствените, на които Скорпионът истински може да се довери. Между двата знака има една неизговорена силна връзка, която е невъзможно да бъде разрушена. Дори и да не бъдат романтична двойка, всеки Скорпион трябва да има поне един приятел Риби.

8 брутални истини за всеки, който е влюбен в зодия Скорпион

Hero Slider