Три зодии, които са патологични лъжци

Пазете се от тези три зодии – през повечето време са безобидни и не желаят на никого злото, но склонността към лъжите е в кръвта им.

Близнаци

Ако накараме някой да опише Близнаците с няколко думи, то вероятно ще чуем “комуникативни” или “сладкодумни” в описанието. Напълно вярно, защото те са сред знаците, на които най-много им се отдава да омайват хората. Но заедно с това те са и най-големите манипулатори и лъжци.

За тях лъжата не е просто начин да измамят човека срещу тях, а е нещо естествено, което прави живота им по-интересен. Една история е прекалено скучна, ако не включат към нея поне малко неистина или преувеличаване.

Везни

Дяволски чаровни и невинно изглеждащи, но много опасни – такива са Везните. Те лъжат главно, за да представят себе си в по-добра светлина и да избегнат конфронтация.

Четирите типа зодии, когато си падат по някого

Експерти са в тънката манипулация и т.нар. gaslighting, защото постоянно изменят малки детайли от истината, а накрая винаги успяват да представят себе си като по-добрия човек.

Скорпион

Това, което прави Скорпионът такъв добър лъжец, е простият факт, че никой всъщност не може да ги опознае достатъчно, че да знае какво от това, което казват е истина и какво не. И това силно ги забавлява.

Този знак обича да се чувства доминантен и да си играе с хората, а лъжата е само способ, с който постигат това. Все пак обаче те не мамят близките си и обикновено са много предани като приятели и партньори. Но ако решат да ви излъжат… ще им се получи изключително добре.

4 зодии, които не стават за връзка

Hero Slider