Как флиртуват мъжете по света?

Добри новини, момичета! Най-активните свалячи се оказаха в съседна държава

Гърците са най-активните свалячи, англичаните – най-задръстени… и още любопитни факти за силния пол по света и какво можем да очакваме от мъжете в няколко различни държави.

Във Франция флиртът е начин на живот
Французите използват думата séduction (съблазняване) не само в сексуален смисъл, но и за да опишат онзи толкова привичен за тях импулс да очароват околните, дори когато изобщо не се стремят към секс. Така че невинаги усмивките и комплиментите означават, че мъжът в страната на любовта има конкретен интерес. Но французинът обича и истински да флиртува, романтичен е не пести комплиментите си. Не се притеснява да използва малко изтъркани реплики като: „Имаш много хубави очи“. Нито да заговори насред улицата непознато момиче и да го покани да изпият по едно кафе. Ако си спонтанна, обичаш романтиката и приключенията, този мосю може да се окаже точно по твой вкус.

Англичаните са срамежливи… и често пияни
Типичният жител на Острова е притеснителен, чувства се на тръни в присъствието на привлекателни жени и се страхува, че ще бъде отхвърлен. Затова почти не флиртува в трезво състояние. Освен това, не очаквай от сериозно почерпения британец да ти сваля звезди и да те разтапя с комплименти. Той по-скоро ще се опита да замаскира притеснението си с провокативно и понякога направо обидно поведение. Затова трябва да уточним, че реплики от рода на „глупава крава“ понякога могат да са сигнал за опит за сексуална закачка, точно както малките момченца скубят съученичките си за плитките. Ако си тип „мъжко момиче“ и обичаш бирата повече от романтичните жестове, можеш да се пробваш!

men_holiday1

Гърците флиртуват постоянно и със самочувствие
В онлайн проучване на Thrillist, проведено миналата година сред пътешественици от цял свят, като най-активни флиртаджии са определени гърците. Може би именно страстният им интерес към жените е причината южните ни съседи да се грижат толкова за външния си вид и винаги да са облечени добре! Зад тази фасада обаче, гръцкият мачо е изпълнен с противоречия. Той обожава жените и ги преследва страстно, като при това може да е неустоимо галантен, чаровен и с чувство за хумор. В същото време е честолюбив, обижда се лесно и рядко задържа интереса си върху една жена за дълго. Ако искаш да го впечатлиш, трябва да имаш много поддържан вид и да си облечена женствено, много стилно и не твърде съблазнително. И най-важното – да не му натрапваш колко независима си и как имаш собствено мнение по всеки въпрос. Защото истината е, че за повечето гръцки мъже и до днес мястото на жената е пред печката.

men_holiday

В Бразилия трудно приемат „не” за отговор
Като цяло мъжете в Латинска Америка имат славата на много напористи и страстни свалячи, но за бразилците това важи с особена сила. Там както мъжете, така и жените обикновено започват да правят секс рано, грижат се много за телата си, обичат кайпиринята и танците и са свикнали да омайват чуждестранните туристи. Мачовците в страната на самбата скъсяват дистанцията бързо и агресивно. Подходът им е прост: приближават някое момиче, питат „Как се казваш?” и поздравяват жертвата с дълга прегръдка и целувки по бузите. От там до целувката с език ги делят броени мигове. Ако не стане, пробват със следващото момиче.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Доказано: Не е важно да сте красиви, за да правите хубав секс
Връзки & секс06 АПРИЛ 2022

Секс след раздялата - да си го позволим ли?

До какво води "една последна вечер заедно"?

Кой изневерява в Tinder
Връзки & секс25 МАРТ 2022

Кой изневерява в Tinder

Проучванията разкриха кой пол използва приложението по-често във връзка

Тези три неща ще направят връзката ви по-силна
Връзки & секс18 МАРТ 2022

Тези три неща ще направят връзката ви по-силна

Щастието във връзката може да се постигне съвсем лесно, ако правите тези три неща

Най-важното качество, което ни прави привлекателни
Връзки & секс12 ФЕВРУАРИ 2022

Романтичните филми могат... да спасят връзката ви

Ако се чудите как да прекарате този Свети Валентин...