Как да отблъснем един мъж на първа среща

Как да разкараш гаджето… но за един ден

Сред съветите в сайта на Кортни Кардашиян попаднахме на статия, която сякаш е извадена от филма “Как да разкараш гаджето си за 10 дни“.

Светът на срещите драстично се е променил от създаването на емблематичната романтична комедия през 2003 година. Сега още на първата среща можем да направим толкова фатални грешки, че да провалим изцяло шансовете си за връзка.

За да открият точно какви ходове да избягваме по време на срещата, от екипа на Poosh попитаха господата и събраха най-често срещаните им отговори.

Как да отблъснем един мъж на първа среща

Ето какво да правите, ако искате първата ви среща с някого да е пълен провал: 

Гмурнете се в историята му в социалните мрежи от последните години

Един от най-важните съвети, които мъжете ни дават, е да внимаваме как използваме социалните медии. Вместо да се впускаме в щателно проучване на всички профили на мъжа, с който ще излезем, господата ни съветват да оставим първото впечатление да бъде на самата среща.

Стопроцентов червен сигнал е, ако стане ясно, че още преди да сме се срещнали с някого, вече знаем имената на роднините му до четвъртото коляно.

20 въпроса, които да зададете на първа среща

Качвайте много снимки и с много фотошоп

Въпреки посоченото по-горе обаче някои от попитаните мъже споделят, че за тях снимките на една жена в социалните медии са важен фактор, когато избират дали с нея ще се случи нещо повече от секс за една вечер.

Как да отблъснем един мъж на първа среща

Ако една жена публикува твърде много снимки на себе си или използва много филтри, мъжете отхвърлят вариантите да излязат с нея повторно.

Заложете на тежък грим

“Ако някоя жена се появи на среща и прилича на Жокера, директно й викам таксито”, сподели един от мъжете пред Poosh. Макар и думите му да са доста крайни, подкрепяме напълно неговото мнение.

Най-подходящият грим е такъв, който ще ни накара да се чувстваме уверени, но няма да ни превърне в съвсем различен човек. Макиажът трябва да подчертава чертите на лицето ни, като насочва погледа към онези черти, които най-много харесваме в себе си.

Какво никога да не обличаме на първа среща

Говорете за бившите си

Няма нищо по-отблъскващо от една жена, която не спира да говори за бившите си или да сравнява новия си партньор с предишните… особено на първата среща.

Мъжете предупреждават, че е също толкова неприятно, когато ги разпитват и за техните предишни връзки.

Вместо това последните проучвания на психолозите съветват да поведем разговора в посока, в която ще подчертае чертите, които ни карат да се чувстваме горди от себе си. Господата са много по-склонни да поискат да продължат връзката, ако жената говори повече за себе си по време на срещата и не се притеснява да изтъкне позитивните си качества.

7 визии за романтична среща през деня

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Доказано: Не е важно да сте красиви, за да правите хубав секс
Връзки & секс06 АПРИЛ 2022

Секс след раздялата - да си го позволим ли?

До какво води "една последна вечер заедно"?

Кой изневерява в Tinder
Връзки & секс25 МАРТ 2022

Кой изневерява в Tinder

Проучванията разкриха кой пол използва приложението по-често във връзка

Тези три неща ще направят връзката ви по-силна
Връзки & секс18 МАРТ 2022

Тези три неща ще направят връзката ви по-силна

Щастието във връзката може да се постигне съвсем лесно, ако правите тези три неща

Най-важното качество, което ни прави привлекателни
Връзки & секс12 ФЕВРУАРИ 2022

Романтичните филми могат... да спасят връзката ви

Ако се чудите как да прекарате този Свети Валентин...