Мода : Новини02 НОЕМВРИ 2017

Красавицата и сутиенът за 2 милиона долара

Бразилката Лаис Рибейро е тазгодишното златно момиче на Victoria’s Secret

Модният спектакъл на годината, по-известен като годишното шоу на Victoria’s Secret е след по-малко от месец.

А един въпрос досега вълнуваше всички почитатели на Ангелите – коя от 14-те красавици ще носи сутиена, изработен от злато и скъпоценни камъни Fantasy Bra? Отговорът вече е ясен – честта се пада на Лаис Рибейро. 

27-годишната красавица с шоколадова кожа ще се разходи по котешката пътечка, облечена в така наречения “Champagne Nights Fantasy Bra”. Бижуто е повече от 600 карата и се оценява на 2 млн. долара. Изработено от бижутерите на Mouawad от 18-каратово злато, то е инкрустирано с над 6 000 скъпоценни камъни, сред които диаманти, жълти сапфири и син топаз.   

11 ангели на Victoria’s Secret и техните beauty правила

“Никога не съм плакала толкова в живота си, а съм майка,” споделя развълнуваната Рибейро, за която това ще е шесто ревю за Victoria’s Secret. От няколко години тя притежава и ексклузивния “Ангелски договор”, което я прави част от елита на модния свят. “Беше толкова емоционално, когато ми казаха, че едва им повярвах.”

Тайра, Жизел, Кандис… Най-известните ангели на Victoria’s Secret

“Кой не е мечтал да носи скъпоценния сутиен? Такава чест е да се наредя до модели като Жизел Бюндхен, Кандис Суанпоул, Адриана Лима и всички останали топмодели, които са го носили в миналото,” казва Лаис. Миналата година сутиенът носеше името “Bright Night Fantasy Bra”, струваше 3 млн. долара и беше разходен по подиума на шоуто в Париж от Джасмин Туукс.  

Красавицата и сутиенът за 2 милиона долара

И макар Рибейро да е развълнувана за тазгодишното шоу, което за пръв път ще се проведе в Шанхай, тя не крие, че нищо не може да се сравни с първото й ревю за VS. “Наистина не знам как краката ми се движеха по подиума. Буквално трепереха и непрекъснато се питах как ще ги контролирам, а имах и толкова големи крила.”

Красавицата и сутиенът за 2 милиона долара

Красавицата и сутиенът за 2 милиона долара

Лаис на подиума на VS в Париж през 2016

Днес Лаис е сред най-добре платените световни топмодели именно благодарение на работата й с марката за луксозно бельо. Договорът с Victoria’s Secret е мечта за много момичета, тъй като с годините брандът е изградил кариерите на не една и две красавици. “Аз идвам от много малък град в Бразилия и, разбира се, знаех кои са Жизел, Адриана и Алесандра, но никога не съм се интересувала от мода,” споделя Рибейро. “Имах намерение да стана медицинска сестра, но когато навлязох в модата всичко се промени. Тогава си казах, че искам да съм модел на Victoria’s Secret. Кой не би го искал? А сега съм просто изумена, че съм един от ангелите.”

Вижте снимки на скъпоценните сутиени на Victoria’s Secret и моделите, които са ги носили през годините! (Profimedia, PR) 

Диетата на ангелите, без преструвки

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.