Трима са вечните ергени на зодиака

Разберете дали вашата половинка не е сред тях

Колкото са интересни, интелигентни и общителни, толкова са и неуловими. Те имат изключително разнородни интереси и са доста любопитни, затова и трудно се задържа вниманието им само към едно нещо, пък било то и жена. Обичат да флиртуват и да доказват, че са номер едно. Често представителите на тази зодия имат по две жени едновременно.

Стрелците изключително много държат на свободата си. Те предпочитат да са приятели с една жена и едва след това да имат някакви чувства към нея. Често обаче момичетата си мислят, че тези мъже са по-влюбени и привързани към нея, отколкото е в действителност. Той е внимателен, но с него трудно може да осъществите трайна връзка.

Мъжете от тази зодия са индивидуалисти и всеки ваш опит да ги опитомите ще бъде напразен. Той обича дамите и обикновено има доста връзки. Ако обаче се влюби във вас, то той ще бъде най-прекрасният мъж, който сте срещали. Друг е въпросът до кога това ще продължи и колко ще е трайна любовта му.

Има мъже, които трудно могат да бъдат обуздани.

Те са привърженици на ергенския живот и не искат да се обвързват трайно с жена. Ако им се случи, бъдете сигурни, че тази жена се отличава от всички други и е специална.

Ако човекът, който сте харесали е представител на следващите три зодии, то вие имате нужда от повече късмет. А ако вече сте обвързана с човек от тях, то се потупайте по рамото – това означава, че сте наистина специална жена.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зимна дестинация за почивка според зодията ви
Зодии23 ДЕКЕМВРИ 2022

Зимна дестинация за почивка според зодията ви

Най-накрая можем да го кажем: Честита Нова година!

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка