Днес навлизаме в Ретрограден Меркурий

Най-засегнати ще бъдат зодиите Телец, Овен, Везни и Скорпион

Днес Меркурий навлиза в своята ретроградна фаза, която ще продължи до 3 май.

Ретроградното движение на планетата ще е в Телец до 20 април и в Овен до началото на май. Ситуацията ще бъде усложнена, тъй като в периода между 10-15 април, Меркурий се засича с все още ретроградната Венера. В тези пет дни ще бъдем по-чувствителни, но и лесно раними. Не е подходящо да започваме нови връзки.

До началото на май ще се наложи да излизаме от доста заплетени ситуации. Като цяло ще имаме проблеми в комуникацията. Затова експертите съветват в този период да не водим важни разговори, преговори, да не сключваме сделки и да не подписваме договори. По възможност да не правим важни покупки, нито пък да започваме нова работа, тъй като е възможно объркване.

Препоръчваме ви още: Тези 4 зодии притежават най-голяма сила

Макар Великден да е наблизо, периодът не е подходящ за далечни пътувания. Ако все пак решим да заминем за някъде, е препоръчително да изберем дестинация, на която не сме били досега. Шофьорите трябва да внимават много докато управляват автомобила си.

Днес навлизаме в Ретрограден Меркурий

Моментът обаче е подходящ всеки от нас да се вгледа в себе си и да направи сериозен анализ на всички случващо се в живота му, за да предприеме важните промени, но след 3 май.

Най-потърпевши в този период ще са знаците Телец, Овен, Везни и Скорпион. Това се отнася и за хората, които имат тези знаци за свой асцендент. При тях са вероятни обърквания и хаос, както в личен, така и в професионален план. Възможни са сериозни конфликти с партньора, но в никакъв случай да не взимат крайни решения. По-добре да изчакат края на неблагоприятния период. В професионален план са възможни недоразумения. Може да се появят предложения за нова работа, но те трябва да бъдат внимателни и да не прибързват, тъй като има голяма вероятност да е нещо подвеждащо.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?