Как зодиите ви манипулират

Всяка комуникация е манипулация…

Колкото и да не ни се иска да го признаваме, всеки манипулира другите – едни го правят неволно, други нарочно. Разкриваме как го прави всяка зодия.

Овен

Те не отстъпват пред нищо, за да получат това, което искат, затова и често посягат към манипулацията, но го правят толкова деликатно, че няма да го усетите.

Телец

Любимият подход на Телците е да се престорят на жертвата. Дори и те да са сбъркали, някак винаги успяват да ви накарат да се чувствате виновни.

Близнаци

Близнаците са кралете на манипулацията, за тях това е почти инстинкт и вече дори не им прави впечатление как си играят с хората около тях. А заради майсторството им в сферата на комуникациите, вероятно и вие няма да осъзнаете, че ви манипулират.

Как зодиите ви манипулират

Рак

Те са драматични по характер и с това понякога, без да осъзнаят манипулират хората. Ако възникне проблем, те обикновено го представят като нещо много по-лошо, и така хората не им се ядосват по-късно, когато все пак стане ясно, че не е толкова страшно, колкото са го описали Раците.

Лъв

Манипулацията при тях не идва с комуникацията, а с държанието им. Те са толкова уверени в себе си, че не само карат другите да се чувстват зле за себе си, но и така си създават образ на вечно безгрешни.

Кои зодии стават за приятели за секс?

Дева

Те рядко ще кажат в прав текст нещата, но знаят как да изопачат думите, така че да ви накарат сами да стигнете до истината. Макар и това да не е винаги негативно качество, те успяват да го използват и срещу враговете си, и то много успешно.

Везни

Когато Везните манипулират, те се преструват, че нямат никакви задни мисли. А понеже по принцип са толкова вежливи и добри с всички, наистина изглежда, че те никога не манипулират – и точно това ги прави такива експерти в това.

Скорпион

Те рядко манипулират – единственото, което правят, е да покажат на другия чрез доминатното си държание, че просто няма смисъл да се изправяте срещу тях.

Как зодиите ви манипулират

Стрелец

При тях манипулацията идва от факта, че те са много мили и вежливи… прекалено мили и вежливи. До толкова, че карат хората около тях да загубят способност да им се ядосат или скарат, а вместо това всички правят точно това, което Стрелецът пожелае.

Козирог

Козирозите използват познанията си, за да манипулират хората – ако това въобще може да се нарече манипулиране. Те не обичат да играят на тихо, а директно откриват всичките си карти и точно това ги прави победители в ситуация на конфронтация.

За какво зодиите са готови да убиват?

Водолей

Те обичат да си играят игрички – един ден ще са най-добрият ви приятел, а на другия въобще няма да ги интересува вашето съществуване.

Риби

Типичният представител на зодия Риби не е особено манипулативен. Единственото, което те правят, е да не поемат отговорност за действията си и да отричат вината си при всяка конфронтация.

Двете най-стереотипизирани зодии

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ЗНАЦИТЕ

Най-емоционалните знаци в зодиака
Характеристики на знаците04 МАРТ 2022

Най-емоционалните знаци в зодиака

Внимателно подбирайте думите си в тяхното присъствие

Какво трябва да знаете за него, преди да кажете "да", според зодията му
Характеристики на знаците30 ЯНУАРИ 2022

Какво трябва да знаете за него, преди да кажете "да", според зодията му

Не се омъжвайте за него, преди да научите тези неща за характера му

Какво да направите сутрин според зодията си, за да е успешен денят ви?
Характеристики на знаците20 ЯНУАРИ 2022

Какво да направите сутрин според зодията си, за да е успешен денят ви?

Най-добрата сутрешна рутина за вас според астрологията