Жените от кои зодии най-трудно си намират съпруг?

Трудно се омъжват, освен ако не извадят голям късмет. Повечето от тях създават семейство късно, след като са преживели доста разочарования

Жените от тези зодии могат да имат щастлив брак, но им е много трудно да привлекат и задържат правилния партньор. Защо е така?

Рак: Твърде лепкави

Жените Рак са грижовни, добри домакини и много отдадени майки. Но докато се стигне до олтара, търпят множество разочарования. Проблемът им е, че обвързването за тях е фикс идея. Маниакалният им стремеж към сериозна връзка и брак отблъсква повечето мъже още в ранните стадии на връзката. Малцина са тези, които също като жената Рак са толкова устремени към създаване на семейство на всяка цена, и е въпрос на късмет тя да попадне навреме точно на такъв мъж.

Това са зодиите, които са най-трудни за връзка

Стрелец: Твърде несериозни

На другия полюс откриваме жената Стрелец, която има органична непоносимост към това да ограничават свободата й. По природа тя действа винаги спонтанно. И самата идея за съпруг, с когото трябва да ляга по едно и също време вечер, да планира отрано общите почивки и да пожертва купоните й действа като леден душ. Намери ли правилния човек и влюби ли се силно, може да бъде отличен партньор. За да се случи това обаче, обикновено трябва доста да почака.

Как мъжете от всяка зодия умеят да разбият сърцето на една жена

Козирог: Толкова претенциозни, че мъжете бягат от тях

Жената Козирог избира бъдещия си съпруг като расов кон. Той трябва да е представителен, с добро потекло, амбициозен и винаги да финишира първи в професионалната надпревара. Мъжете усещат, че тя ги преценява повече от внимателно и че очаква от тях да й осигурят първокласен стандарт на живот, и това съвсем разбираемо ги плаши. На нея пък не й пука – или ще е идеалният, или никой!

Нещото, което различните зодии не могат да търпят в една връзка

Водолей: Реят се в свой собствен космос

Съпруг? Това пък какво беше и за какво се използва? Жената Водолей вероятно първо ще провери в речника. Идеята за брака й е дълбоко непонятна. Не че не обича мъжете и не умее да се влюбва, но проблемът е, че в мъжа тя вижда най-вече приятелче, което да споделя и най-щурите й интереси. Докато типичният мъж се нуждае и от доза обгрижване. От жената Водолей обаче не бива да се очаква да го буди с палачинки и да сортира чорапите и бельото му. Затова и повечето й гаджета си остават с прекрасен спомен за нея, но в крайна сметка се женят за други.

Зодиите, които изпитват най-силни чувства в любовта

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Как да се обличате според зодията си?
Астро съвети04 НОЕМВРИ 2022

Как да се обличате според зодията си?

Астрологията и модата се събират и ето какво ви казват.

Любима етно кухня според зодията
Астро съвети09 СЕПТЕМВРИ 2022

Любима етно кухня според зодията

Влияе ли астрологията на вкусовете ни? Е, нека видим.

Идеалната професия според зодията
Астро съвети03 АВГУСТ 2022

Идеалната професия според зодията

Да работиш това, което харесваш е истински късмет. Нека видим коя е подходящата професия за вас според зодиакалния ви знак.

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?
Астро съвети22 ЮЛИ 2022

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?

Ако търсите вдъхновение за нова телевизионна обсесия, звездите идват на помощ.