Астро Мания : Астро съвети03 СЕПТЕМВРИ 2021

Пригответе се – седем планети ще бъдат ретроградни този месец

Кои са те и как ще ни засегнат?

Въоръжете се с търпение през новия месец – септември е изпълнен с ретроградни планети, които ще повлияят на живота ни драстично.

Започваме направо и отговаряме на въпроса, който повечето от вас вероятно се питат. Да, за съжаление, Меркурий е сред ретроградните планети този месец.

Добрите новини са, че това ще е последният път за тази година, в който планетата на комуникациите ще бъде ретроградна. Периодът започна в края на месеца, на 27 септември, и ще продължи до 18 октомври, но ще се случи под знака на зодия Везни, която е силно ориентирана към връзките, затова проблемите ще засегнат най-силно любовния ни живот.

Ето и кои други планети ще бъдат ретроградни този месец:

  • Плутон (от 27 април до 6 октомври) – планетата на противоположностите, на смъртта и на новото начало, продължава да ни влияе и през следващите седмици, като ни позволява да забавим темпото и да си позволим да разчистим живота си от ненужното.
  • Сатурн (от 23 май до 10 октомври) – влияе върху професионалния ни живот и темпото, с което се движим напред към целите си.
  • Юпитер (от 20 юни до 18 октомври) – емоциите продължават да бъдат силни под влиянието на най-голямата планета в системата.
  • Нептун (от 25 юни до 1 декември) – внимавайте на кого и на какво вярвате по време на ретрограден Нептун, планетата на илюзиите, мечтите и подсъзнателното.
  • Широн (от 15 юли до 19 декември) – през този период емоциите ни са засилени, а конфликтите с другите не са изключени.
  • Уран (от 19 август до 18 януари) – когато тази планета е ретроградна, имаме възможност да поработим върху вътрешния си свят и да станем по-добри версии на себе си.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Как да се обличате според зодията си?
Астро съвети04 НОЕМВРИ 2022

Как да се обличате според зодията си?

Астрологията и модата се събират и ето какво ви казват.

Любима етно кухня според зодията
Астро съвети09 СЕПТЕМВРИ 2022

Любима етно кухня според зодията

Влияе ли астрологията на вкусовете ни? Е, нека видим.

Идеалната професия според зодията
Астро съвети03 АВГУСТ 2022

Идеалната професия според зодията

Да работиш това, което харесваш е истински късмет. Нека видим коя е подходящата професия за вас според зодиакалния ви знак.

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?
Астро съвети22 ЮЛИ 2022

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?

Ако търсите вдъхновение за нова телевизионна обсесия, звездите идват на помощ.