Най-лошите навици на всяка зодия

Плюс съвети как можем да ги превъзмогнем

Кои са най-неприятните навици на всяка една от 12-те зодии?

За щастие, астрологията подсказва не само кои са, но и как можете да се отървете от тези лоши навици и да разгърнете пълния си потенциал.

Овен

Овните имат навика да прекаляват с амбициите и самоизтъкването. И докато това качество е помогнало на много от тях да напреднат, то също така може и да застраши техните взаимоотношения с околните. Ако ги оставите да се погрижат за животно, за дете или за растение, то вие бихте могли да им помогнете да се справят с този проблем, като намалят егоизма си.

Телец

Телците много често страдат от манията да се затрупват с материални придобивки. Да бъдат заобиколени с всичките си вещи, им дава чувство за сигурност. Но това също така им създава главоболие, объркване и хаос. Всичките неща, които съхраняват, за да са им наблизо, могат да попречат на реда както в къщата им, така и в ума им. Те могат да се справят с това, ако се снабдят с различни кошници, буркани и рафтове, които да им помогнат да сложат всичко в ред.

Най-лошите навици на всяка зодия

Близнаци

Близнаците са пословични като много лоши слушатели. Един добър начин да станете по-внимателни, е да започнете да премълчавате по-често. На първо място, на Близнаците ще им е много трудно да държат затворена устата си дори за 10 минути. Ако обаче започнат, в крайна сметка, и най-големият приказливец ще се научи да изслушва хората до себе си.

Рак

Ако някога сте се чудили къде се крият здравословните проблеми на Раците, то погледнете в чинията им, където ще откриете доста сладкиши. Този зодиакален знак обича да похапва бисквитки, бонбони, торти, сладолед… От време на време да се награждава с десерт е добре, но твърде многото прием на захар може да окаже влияние не само върху талията, но и върху енергийните нива. Спасението за тях се крие в дъвките без захар и сушените плодове, които ще задоволят глада им за сладко.

Жените от кои зодии най-трудно си намират съпруг?

Лъв

Човекът, който седи на съседната маса в ресторанта и говори на висок глас с личния си асистент по телефона, най-вероятно е Лъв. Съвсем естествено е, след като този знак е благословен с оригиналност, очарование и остроумие, да иска да се покаже пред света. Всъщност, това желание да се похвали, се корени в несигурността му. Колкото по-бързо Лъвовете се научат да уважават околните, толкова по-бързо те ще получат така желаното обожание.

Дева

Представителите на тази зодия често пренебрегват удоволствието в името на съвършенството. Дълбоко в себе си, тези хора са наистина сладострастници по душа. Те обаче трябва да се научат, че е по-добре да се чувстват добре, отколкото всичко около тях да изглежда добре. Затова трябва да си разпределят времето така, че да им остават по няколко минути на ден, посветени на забавления като готвене, живопис, кино и т.н.

Най-лошите навици на всяка зодия

Везни

Везните имат всяка кредитна карта, която съществува. И докато вкусът им безспорно е безупречен, той може да ги вкара в беда заради несъстоятелност. Залогът тук наистина е много голям, тъй като манията им красивото, им изпразва джоба. Везните трябва да се научат да се радват на простичките, но евтини удоволствия като разходки сред природата и музеи.

Скорпион

Никой няма такова чувство за недоволство, както този знак. За съжаление, негодуванието им може да отблъсне любовта, щастието и доверието. Затова преди да се разгневят, Скорпионите първо трябва да помислят и да се отдадат на повече грижа за себе си. Един масаж всеки месец или писане в дневник всеки ден, може да смекчат сърцето на този знак и той да се научи какво е прошка.

Каква зодия сте според японския хороскоп?

Стрелец

Стрелците имат лошия навик да казват истината. И докато тези хора имат най-добри намерения, то техните коментари често могат да наранят околните. те трябва да се замислят преди да са откровени до болка с хората до тях и да им спестят мнения като “Боже, тези панталони правят задника ти голям колкото Сибир!” или “Била ли си пияна, когато си писала този доклад?” Най-добрият начин за Стрелците да се научат на такт, е да се заровят в книги за етика. Те със сигурност могат да им помогнат.

Козирог

Този знак е откровен работохолик. Много Козирози се опасяват, че ще обеднеят в момента, в който престанат да се трепят от работа. И тук специалистите съветват да започнат да си водят дневник, в който да записват всички нематериални блага, за които са благодарни. И още един съвет, започнете да си почивате повече.

Най-лошите навици на всяка зодия

Водолей

Този зодиакален знак си е напълно самодостатъчен в живота. За съжаление, това го прави труден за комуникация човек и му е трудно да постигне интимност. По принцип, Водолеите се страхуват, че по-близките им отношения с хората ще ограничат тяхната независимост. За щастие, тези хора обичат да експериментират. Чрез по-често показване на емоции и чувства на хората, на които държат, ще ги откаже да контролират тази прекалена независимост.

Риби

Като воден знак, е съвсем естествено, че Рибите намират утеха в течностите. Когато тези течности са с високо съдържание на алкохол, се появява и проблемът. Естествено, групите за взаимопомощ могат да бъдат от огромна полза. Медитацията и йогата също може да бъдат от полза, тъй като те позволяват на Рибите да постигнат нирвана. А това е нещото, което чувствителните Риби търсят.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Как да се обличате според зодията си?
Астро съвети04 НОЕМВРИ 2022

Как да се обличате според зодията си?

Астрологията и модата се събират и ето какво ви казват.

Любима етно кухня според зодията
Астро съвети09 СЕПТЕМВРИ 2022

Любима етно кухня според зодията

Влияе ли астрологията на вкусовете ни? Е, нека видим.

Идеалната професия според зодията
Астро съвети03 АВГУСТ 2022

Идеалната професия според зодията

Да работиш това, което харесваш е истински късмет. Нека видим коя е подходящата професия за вас според зодиакалния ви знак.

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?
Астро съвети22 ЮЛИ 2022

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?

Ако търсите вдъхновение за нова телевизионна обсесия, звездите идват на помощ.