Звездният стил на гостите на кралската сватба

Един от най-вълнуващите моменти по време на сватбеното тържество (разбира се след този на появата на булката) е пристигането на гостите на входа на църквата Сейнт Джордж в Уиндзор, където се провежда църковната церемония по бракосъчетанието на принц Хари и Меган Маркъл.

До кралското семейство по време на събитието седят Джордж и Амал Клуни. Двойката е поканена и на следобедния чай, организиран от кралицата, както и на вечерята, организирана от Камила Паркър Боулз и принц Чарлз. Амал Клуни е една от най-добре изглеждащите знаменитости сред гостите на крласката сватба. Тя е избрала жълта рокля от шифон на Prada.

Както винаги Виктория и Дейвид Бекъм изглеждат безупречно. Очаквано дизайнерката бе избрала рокля и шапка от собствената й марка. Дейвид подобаващо е облечен в костюм от три части със сива жилетка.

Опра Уинфри в перфектен пастелен тон на тоалета си от Stella McCartney, с малка чанта на Gabriela Hurst и идеалната за кралска сватба шапка. Образ а-ла Мери Джейн.

Пипа Мидълтън мина по пътеката подръка със съпруга си Джеймс Матюс, а роклята на флорални мотиви трудно скриваше коремчето й – перфектен дебют на бременната Пипа.

Приянка Чопра, една от най-близките приятелки на Меган, е избрала бледолилава рокля с шапка на Philip Trеacy.

В църквата Сейнт Джордж са само най-близките до кралското семейство.