Звездите на седмицата на модата в Ню Йорк

Освен към подиумите, редица погледи са приковани и към знаменитостите, които неизменно присъстват на ревютата. 

Не можахме да не обърнем внимание и на звездния стил, който владее седмицата на модата в Ню Йорк. Докато моделките на подиумите представят новите колекции пролет 2014, знаменитостите също играят ролята на модели, но представяйки дрехите за есен/зима 2013, които тъкмо са влезли в продажба. 
Първите редове на ревютата почти винаги са запазени за редовните клиентки на дизайнерите. Така например на ревюто на Дона Каран (DKNY) видяхме Бела Торн, Алесандра Дадарио, Холанд Роден и Кели Озбърн, до една облечени с дрехи на дизайнерката. 
На специалното празненство по случай 25 годишнината на модната линия на Каран отново видяхме любимки на дизайнерката, облечени с нейните дрехи. 
Еми Росъм, Джоан Смалс, Рита Ора, Карли Клос
Почти нямаше ревю, което да е минало без присъствието на Оливия Палермо. Винаги можем да разчитаме на нея и неподправения ѝ бохо стил, които придават на дизайнерските дрехи по-различно усещане. 



Палермо на ревюто на BCBGMAXAZRIA
Друга изявена фешъниста, чието присъствие е просто задължително, е Джесика Алба. Майката на две деца този път ни поднесе малко по-различна, рок визия, която е далеч от сладките рокли, в които сме свикнали да я виждаме. Но определено ни допадна!
По-нестандартни визии ни показаха Ники Минаж и Кейти Касиди. Ники остана вярна на своя стил и комбинира роклята на Herve Leger с кожен колан, който минаваше под бюста и имаше презрамки от кожа с косъм – точно в нейн стил! Кейти пък беше несравнимо елегантна в гащеризона си, също Herve Leger, който ѝ прилепваше като втора кожа. 
Ники Минаж
Кейти Касиди 
Двата емблематични тренда на изминалото лято, бели обувки и монохромен тоалет, бяха демонстрирани от елегантната Стейси Киблър на ревюто на Monique Lhuillier. 
Стейси Киблър
Никой не носи страхотните ботуши на Prabal Gurung както поп певицата Сиара! 
Сиара на шоуто на Prabal Gurung 
Останалите ни три фаворитки показаха елегантни рокли, но коренно различни по вид и стайлинг. 
Кристина Ричи на ревюто на Carolina Herrera 



Кели Озбърн, женствена в дизайн на Zac Posen 



Парис Хилтън в ефектно творение на Falguni and Shane Peacock

И естествено не можем да не минем без Соланж Ноулс, която винаги има с какво да изненада. 
Соланж на ревюто на Alexander Wang

Снимки: Profimedia