Визия на деня: Дългата пола в края на лятото

Днешното ни стайлинг вдъхновение идва от съчетанието с дълга пола на Дрю Баримор.

Харесва ни вниманието към детайлите, благодарение на което актрисата е постигнала хубав силует. Дрю е избрала перфектна дължина на полата, която открива съвсем малко от глезените. В комбинация с обувките на ток, това придава елегантност.   
Полата с принт тя е съчетала с обувки, чанта и блуза в черно, а шапката с широка периферия е чудесен акцент дори и в града.
Да или не на дългата пола с обувки на ток? Когато дължината й все пак открива малко от глезена, силуетът може да бъде много елегантен. Затова казваме да на избора на Дрю! 
Същият сет можем лесно да приспособим и към по-хладните есенни дни. Просто заменяме обувките със семпли черни боти и добавяме яке или фин черен пуловер. Акцент тук е полата с красив принт, която приляга добре на по-женствените форми на актрисата, а около нея биха могли да се случат наистина безброй комбинации.
Обърнете внимание на сияйния тен на Дрю, който със сигурност допринася за свежото й излъчване. Постига се с лек фон дьо тен със сияен ефект (като например PhotoReady на Revlon)
Снимки: Profimedia