Виктория Бекъм стряска с визия

Дизайнерката Виктория Бекъм успя да изуми журналисти и фенове с визията, която беше избрала за откриването на изложбата “Alexander McQueen Savage Beauty”. 

Гала вечерята, която сложи началото на изложението, посветено на починалия преди няколко години британски дизайнер Алекзандър Макуин, беше посетена от голяма част от лондонския елит, включително семейство Бекъм. Дейвид както винаги изглеждаше безупречно, но същото не можем да кажем за неговата съпруга. 
Виктория доста беше прекалалила с тъмните сенки, поставени върху клепачите. Този грим кара лицето ѝ да изглежда още по-слабо и изпито, а подчертаните скули допринасят за същия ефект. Пош Спайс е вманиачена в това да запази фигурата си стройна, дори с напредъка на годините, но трябва да признаем, че в съчетание с този грим, тук изглежда направо стряскащо.
Като оставим грим недоразумението настрана, стилът ѝ както винаги беше на ниво. Госпожа Бекъм беше избрала да се появи на “червения” черен клим с рокля от собствената си колекция, без презрамки и с интересни изрязани детайли по цялата дължина, допълнена единствено от семпли черни велурени стилето. 
Снимки: Profimedia