В гардероба на Ема Уотсън

“Един от проблемите, които има модерното общество, е че хората купуват дрехи, а след това ги изхвърлят след няколко носения,” казва Ема Уотсън, която отваря своя гардероб за The Coveteur. 

Ако следите новия акаунт на Ема в Instagram “The Press Tour”, знаете, че актрисата е пренесла мисията си да носи устойчива мода и на червения килим. Всяка една от визиите, с които се появи на събитията и премиерите на “Красавицата и Звяра”, е създадена от екологични или рециклирани материи. Да, това важи дори за роклята на Elie Saab и гащеризона Oscar de la Renta.

В личния й гардероб също преобладават дрехите, създадени с грижа за природата. Звездата признава, че когато пазарува, се опитва да си отговори на няколко въпроса, сред които дали ще носи даденото нещо, колко пъти ще го носи и дали наистина се нуждае от него. Според нея, дори това е достатъчна стъпка към създаването на устойчив стил.

Още за нейната модна философия, шопинг съветите й и малка част от любимите й неща в гардероба, ви очаква в галерията! (Снимки: The Coveteur)