Топ 10 звездни фризьори

Намирането на подходящия фризьор е до голяма степен като търсенето на голямата любов. Трябва ни човек, на когото да доверим своите най-лични тайни, да споделим причината за новата ни прическа, както и да му поверим напълно своя имидж. Може би не звучи като нещо особено, но не е така.

Същото важи и за знаменитостите и инфлуенсърите, които работят всеки ден с визията си. Това е и причината да обръщат още повече внимание на важното решение. Но кои са всъщност талантите, оставащи в сянка, способни да създават топ трендове с удължения, естествена коса и т.н.? Ще ги открием в Instagram, разбира се.

Нека видим кои са нашите Топ 10 звездни фризьори

Крис Апълтън: От Дуа Липа до Джей Ло

Ако има фризьор, които е най-обичан от звездите, това определено е Крис. Помните ли сватбената му прическа за Дженифър Лопес, а розовата коса на Дуа Липа? Можем да изброим още толкова много звездни визии.

Давиде Диодович

Студиото му е едно от най-обичаните в Милано. Освен това Давиде от години работи в телевизията и киното. Мириам Леоне му доверява косата си за червения килим, а това не е никак малко.

Джени Чо

Що се отнася до винтидж вълните и късите бобове в парижки стил, Джени е в челните класации. Късият боб на Луси Бойтън е известен на червения килим на Met Gala.

Андреа Сорига: фризьорът на Киара Ферани

Това е човекът, които се погрижи за елегантния външен вид на Гая в Санремо. Плитките и прическите на Елоди също са негово дело. А Джулия Де Лелис никога не се отказва от него. Андреа е супер желан от всички италиански инфлуенсъри.

Anh Co Tran: обичаният фризьор на супермоделите

Да, най-горещите модели не могат без него. Доверяват му се още Пинк, Ан Хатауей и Клои Грейс Морец. А плажните му къдрици са „уау“.

Tommaso Incamiciа: за абсолютното русо

Основател на „My Place Hair Studio“, той е истински майстор на русото. Сестрите Ферани му се довериха за своята пълна промяна от брюнетки в блондинки.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от My Place Hair Studio (@myplacehairstudio)

Джен Аткин стои зад косата на Кендал Дженър

В Instagram ще откриете сестрите Кардашиян, Криси Тейгън, Джиджи Хадид – истинско доказателство за високо доверие.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Founder/CCO/Hairstylist (@jenatkinhair)

Мара Розак: голямата любов на Хейли Бийбър

Косата на Хейли не е претърпяла големи промени, но съпругата на Джъстин обича да разнообразява с прическите. Мара Розак се грижи за нейните най-нови визии.

Бриджит Брагер: трансформациите на Мили Боби Браун

След като се сбогува с бръсненето, за да играе в „Stranger Things“, Мили реши да пусне косата си. Сред другите звезди, доверяващи стайлинга на косата си на Бриджит са Луси Хейл, Рейчъл Макадамс, Приянка Чопра и т.н.

Антоанет Хил: Зендея разчита на нея

Зендея е олицетворение на бързата промяна, когато става въпрос за коса. Деверявайки се на Антоанет Хил, любимата на Том Холанд, има изключителен стайлинг, както на снимачната площадка, така и на червения килим.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Маникюрът на знаменитостите с хиляди харесвания