Супермоделът Шанина Шейк разкрива тайните си за красота

28-годишната красавица е една от жените, които завладяват все по-бързо света на модата.

Шанина Шейк е една от изгряващите звезди сред ангелите на Victoria’s Secret и междувременно сама разработва своя дизайнерска линия в колаборация с марката Johansen.

Макар и съвсем наскоро тя да ни сподели, че дори и да не е все още обявено официално, марката гигант за женско бельо смята повече да не прави от знаменитите си модни ревюта, започвайки от тази година, Шанина все пак продължава да работи с Victoria’s Secret. И за да се справя с тази задача, трябва да се грижи подобаващо за красотата си.

Пред австралийското издание на списание InStyle тя разкрива няколко от нейните любими трикове.

“Обичам козметиката с екстракт от морски водорасли. Тя се отразява страхотно на моята по-мазна кожа и ми дава освежаващ ефект”, отговаря, когато я попитат каква козметика използва тя.

“За съжаление, обаче, много често ми се налага да пътувам, което се отразява зле на кожата ми. Затова винаги си нося маски, които да използвам по време на полета, както и любимата си възглавница с копринена калъфка. Това е както по-добър за кожата, така и по-хигиеничен избор”, допълва моделът.

Според нея човек се чувства най-добре у дома си и затова обича да прекарва възможно най-много време там. Така се храни с любимата си храна, на която тялото й е свикнало, и това я кара да се чувства по-щастлива и красива.

tips