Манията за слънчеви очила Balenciaga

Вече е добре известно, че роклите на Balenciaga успяха да проникнат в сърцата на знаменитостите. И, да, това бе любов от пръв поглед. От Ким Кардашиян до Дуа Липа, марката успя да се утвърди като must have сред звездите, независимо дали за светско събитие или за „casual“ разходка в града.

Благодарение на неутралните цветове и минималистични кройки, Balenciaga успява да улови същността на модерното IT момиче, намирайки консенсус в съвременния свят.

Това се отнася както за дрехите, така и за аксесоарите. Създавайки истинска мащина на желанията, след успеха на чантата Cagole, лансирана през 2021 г., сега е време за слънчевите очила Metal Rectangle. В сребрист нюанс, с огледални стъкла от същия цвят, те имат силует на метална маска, от която е вдъхновено и името им.

Правоъгълната форма покрива цялото око, а името на марката е гравирано внимателно в перфектен Y2K стил. Много далеч от класическите авиаторски очила, този модел е част от колекцията Red Carpet Summer 2022 и сякаш продължава манифеста за футуристични акценти.

Ким Кардашиян избра слънчеви очила Balenciaga за партито на Vanity Fair Oscar

Инфлуенсърката завърши цялостната си Balenciaga визия, състояща се от невероятната синя рокля на бранда. Но това не е единственият път, в който Ким залага на марката. Помните ли байкър визията и или пък тази с “металните” бански?

Слънчевите очила се превърнаха в тотален хит дори за звезди като Дуа Липа и Киара Ферани. Е, вече знаем какъв е най-готиният и хипер съвременен щрих за това лято. И няма никаква нужда да се колебаем в избора си.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Даниел Леви е личният стилист на Ким Кардашиян