Селена изглежда невероятно на наградите Emmy 2022

Селена Гомес бе облечена в елегантна бяла рокля, обсипана с пайети. Актрисата бе заложила на минималистичен аксесоар, допълващ визията й – зелени обеци с пискюли.

Бившата звезда на Disney и настояща такава на Hulu не бе номинирана за главна женска роля в комедийната категория вчера вечер, докато нейните колеги Стив Мартин и Мартин Шорт получиха номинации за главна мъжка роля.

Хитовият „Only Murders in the Building“ е номиниран за най-добър комедиен сериал. Колегите на Селена споделиха в интервю колко са разочаровани от липсата на номинация в нейно лице, още когато бе обявен списъка с номинации.

Стив Мартин изказа своето мнение пред Variety : “Много сме щастливи, че получихме толкова номинации. Малко сме разочаровани, че Селена Гомес не бе номинирана, защото тя е толкова важна за нашето трио и за шоуто. Тя някак ни балансира. Всъщност в някои отношение може да се каже, че бяхме номинирани заради нейния баланс в сериала. Но пък сме щастливи, че тя е номинирана за изпълнителен продуцент на шоуто. Селена е голямо предимство за нас.”

Той и Шорт добавиха, че не са говорили с нея, откакто излязоха номинациите. „Мисля, че я виждам да туитва от Европа“, каза Мартин.

„Мисля, че е в Европа“, съгласи се Шорт. „И знаете ли, комуникацията е толкова бавна, че отнема пет дни, за да получите писмо от там“, иронизира Мартин.

Само звезди със стил в сградата ” или звездният тоалет на Селена

Любимата актриса присъства на церемонията на наградите Emmy, облечена в класическа бяла рокля, обсипана с мъниста. Красивият и аутфит е дело на модния бранд Celine.

Косата й бе прибрана назад в шикозен кок, а лицето и грееше също толкова ярко, колкото обеците й с пискюли и маникюр в изумрудено зелен тон.

Въпреки че Селена закъсня с появата си на червения килим, тя се насочи право към церемонията. А феновете останаха очаровани от елегантната й визия.

„О, господи, тя е зашеметяваща“, сподели фен в Twitter. И е напълно прав.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Селена Гомес и Рема с видео към ремикса на „Calm Down“