Селена Гомес в малка черна рокля

Селена прие наградата за песен на годината към новия си документален филм за Apple TV +: “My Mind&Me”. Певицата и актриса носеше шикозна, но семпла малка черна рокля, дело на Totême.

Роклята без ръкави бе изработена от меко кадифе и бе разкроена по естествените й извивки. Подгъвът завършваше точно над глезените й, разкривайки черните обувки, на който бе заложила звездата.

Маникюрът на Селена Гомес оправя настроението ни

Любимата ни вече бивша Дисни звезда продължава да ни вдъхновява с невероятния си маникюр, създаден от небезизвестния маникюрист Том Бачик. Както добре знаем, актрисата има голяма слабост към дългите си бадемовидни нокти, а останалото оставя изцяло на експерта.

Този път тя идва, за да разведри зимната атмосфера с веселия си и сладък маникюр. Бачик използва най-красивите нюанси на синьото, комбинирани с интензивна фуксия, за да създаде многоцветна визия за ноктите на Гомес, която отново става viral.

Документалният филм на Селена разглежда много лични аспекти от живота й, включително битките й с диагнозата лупус и психичното й здраве след диагностицирането с биполярно разстройство.

Нейната майка Манди Тийфи наскоро сподели в подкаста на Джей Шети колко трудно й е било да преживее най-тежките години на дъщеря си. Тя дори разкри, че не иска да гледа „My Mind&Me“, тъй като това, че не може да помогне на детето си би я съкрушило.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Селена Гомес: „Раздялата с Джъстин е най-хубавото нещо, което ми се е случвало“

Hero Slider