Селена Гомес по-чаровна от всякога без капка грим

Селена Гомес е истинско вдъхновение за всяко младо момиче. Тя безспорно е иконата на 21 век. И като всяка уважаваща себе си звезда, актрисата и певица ни зарадва с кадри без капчица грим, въпреки че пусна своя линия гримове, която се превърна в сензация.

Точно така, говорим за „Rare Beauty“, проект, който звездата използва, за да насърчи не само приемането на индивидуалната красота на всеки, но и да привлече вниманието към психичното здраве.

Селена Гомес не пропуска възможност да ни покаже натуралната си красота

Само преди ден любимата ни звезда публикува три селфита в профила си в Instagram, на които я виждаме без грим, с напълно естествена коса, с малка пъпчица, която дори не е прикрила с грим.

В ерата на социалните мрежи е толкова лесно да попаднем в капана на филтрираните и фотошопирани снимки, но Селена ни доказва, че това е далеч от нужното, подчертавайки, че нейната лична и професионална мисия е да кара последователите си да бъдат себе си.

А потребителите вече обръщат все по-голямо внимание на триковете на знаменитостите, които се показват в социалните мрежи и не пестят полемики и коментари, както се случи с Виктория Бекъм.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Селена Гомес и Дрю Тагарт се срещат