Как да съчетаем токчета с пола според Селена Гомес?

Селена Гомес го знае добре. Популярната певица и актриса ни е показвала толкова сладки комбинации, с които винаги изглежда просто впечатляващо. Всички помним визията и от Париж по повод престурнето й за Rare Beauty.

Черно-бялото карирано жакардово плетиво от Alaïa, състоящо се от къс кроп топ и пола с волан, беше супер чаровно. Тогава суперзвездата завърши визията си с чанта във формата на сърце. Но последният щрих на стила й бе в обувките.

Селена Гомес е днешното модно вдъхновение

И ако последните тенденции ни показват как да съчетаваме полата в контраст с обувките, предлагайки ни комбинации с маратонки и ботуши, Селена ни напомня, че оставяйки настрана тенденциите, изборът на токчета все още е едно отлично решение, придаващо на външния вид „по-елегантна и женствена аура“.

Днес си припомняме събитието по повод пускането на колекцията й от непрозрачни червила и очна линия на Rare Beauty. За него чаровната звезда избра чифт страхотни заострени бели токчета. Те определено привличаха погледите с отблясъка си и целяха умишлената оптична игра на черното и бялото, заедно с чантата.

И, да, това определено е визия, вдъхновена от 60-те години. Своеобразен знак, че идеите от миналото все още са правилният ход, за да достигнем до супер шик визия за всеки специален повод.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Новият документален филм на Селена Гомес е на път