Секси мъже в костюм от три части

Тази година мъжките костюми от три части бяха топ тенденция в гардероба на силните ни половинки.

Брадли Купър, Джъстин Тимбърлейк, Том Круз и Чанинг Тейтъм – това са малка част от любимите ни знаменитости, които съживиха това абсолютно оръжие на неподправената мъжка елегантност.

За първи път костюмът с елек е представен от крал Чарлз II през далечната 1666 г., но днес модерният му прочит изглежда все така смел и стилен.

След като през тази година звездите все повече залагаха на такъв тип костюми, продажбите са скочили с над 30%, в сравнение с миналата, а брандовете, произвеждащи мъжки облекла, включват все повече такива модели в колекциите си за новия сезон.

Мултибрандовите магазини в Ню Йорк отчитат скок в поръчките, а мъжете дори купуват отделни елеци, които да могат да се съчетаят с различни цветове костюми и спортни сака.

Британският дизайнер Том Форд, който създаде такъв костюм за героя на Даниел Крейг Джеймс Бонд в последния филм за световноизвестния шпионин, включва още седем модела в своята зимна колекция.

Креативният директор на мъжкото списание GQ Джим Муур коментира тренда така: “Модерният костюм от три части дава на мъжа визия, която казва “Ето ме и мен, пристигнах,” без да изглежда, че е излязъл от филм за Уол Стрийт от 1980 г. Изглеждаш едновременно делово и сякаш ще ходиш на рок концерт.”

Според него костюмите се носят еднакво и от банкери, и от млади музиканти. Предпочитани са от хора, които искат да се отличат от тълпата, да излъчват изтънченост и артистичност едновременно.

Вижте в галерията любимите ни стилни мъже в костюми от три части.

Снимки: Profimedia 
Най-лошите модни грешки през зимата
Звездите с най-странните фобии
От вчера до днес: Дженифър Лоурънс
Пищните и красиви момичета на Холивуд