Риана и A$AP Rocky са разкошни на наградите Златен глобус

Както при всяка своя поява, Риана отново предизвика истински фурор. Барбадоската красавица се появи на 80-ата церемония по връчването на Златните глобуси в изцяло черна визия с набор от разкошни бижута и доста смела прическа. Тя бе придружена от мъжа до себе си –  A$AP Rocky.

Без да преминават демонстративно през червения килим, Риана и рапъра се появиха директно на церемонията, координирани в черно и широко усмихнати.

Специално за случая певицата бе заложила на вечерна кадифена рокля, ушита по поръчка от модна къща Schiaparelli. Що се отнася до бижутата, красавицата се спря на Cartier – по точно на обеци и колие, всички от осемнадесеткаратово бяло злато, украсено с диаманти.

До нея се открои и A$AP Rocky в смокинг и страхотни обувки, също в черно. Младите родители споделиха нежни жестове пред фотографите.

Сензационно завръщане за Риана

Въпреки че не бе сред големите победители на 80-ите награди Златен глобус, певицата бе номинирана за песента си „Lift Me Up“, включена в саундтрака на филма „Черната пантера: Уаканда завинаги“.

Е, 2023 г. обещава да бъде сензационна и да бележи голямото завръщане на певицата. Очаква се да я видим на шоуто на полувремето на финала на Super Bowl през февруари. А това определено зарежда феновете с много радост и то след цели осем години без да сме я виждали на сцена.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Риана със собствен документален филм

Hero Slider