Парис Хилтън с визия, вдъхновена от „Wednesday“

Всичко, което Парис Хилтън прави, е да бъде забелязана и да знае как да го постигне, разбира се. Последният й ход е успешно постигнат чрез преобразяване. И то познайте какво? … Блондинката се е вдъхновила от хитовия сериал на Netflix – „Wednesday“ и вече косата й е гарваново черна.

Скорошни нейни снимки в Instagram ни показват ново й преобразяване на почивка в Дисниленд. И това не е всичко, прическата й е досущ като колежанските плитки на най-популярната мрачна тийнейджърка в момента – Уензди Адамс.

От Barbiecore до Wednesdaycore – манията по копиране на грима и прическата на Уензди е неудържима дори и за нея. И тя не е единствена. Социалните мрежи са пълни с мемета, уроци и видеа, вдъхновяващи възпроизвеждането на мрачната естетика от „Wednesday“.

Окончателна ли е beauty трансформацията на Парис Хилтън?

Окончателна или не, промяната наистина е огромна… и ни доказва, че единствената естетика в момента е тази на Джена Ортега, главната героиня от хитовия сериал на Тим Бъртън за Netflix.

Косата на Парис Хилтън очевидно е скрита под черна шапка с широка периферия, така че скоро може да видим блондинката отново такава, каквато я познаваме. Факт е, все пак, че забавните плитки на Уензди Адамс много и харесаха.

 ВИЖТЕ ОЩЕ: Парис Хилтън празнува годишнина от сватбата си под малдивското слънце