Огнената Скарлет!

Тя е Черната вдовица, тя е другата Болейн, тя е Кристина от “Вики Кристина Барселона”, тя е незабравимата Скарлет Йохансон!

Можем да продължим да изреждаме нейни незабравими превъплъщения в киното, но е факт, че от известно време актрисата има нова роля – тази на майка и това е едно от основните неща, които движат света ѝ в момента. Йохансон роди дъщеря си Роуз през септември 2014, а това е първото дете за нея и съпруга ѝ Роман Даурик. 
Макар грижите за малката Роуз да отнемат доста от времето на Скарлет, тя все пак е решила да докаже, че майчинството по никакъв начин не пречи на работата. Актрисата бързо се завърна на червения килим и смеем да твърдим, че в момента изглежда дори по-добре от преди! В момента американката е заета с промотирането на най-новата лента на MARVEL “Отмъстителите: Ерата на Ултрон”, където си партнира с Робърт Дауни Джуниър, Крис Евънс, Крис Хемсуърт, Марк Ръфало, а на всяка премиера и събитие успява да ни изненада с избора си на тоалет. 
Забелязваме, че откакто стана майка, стилът ѝ е станал доста по-непредвидим а експериментите са много повече. В това число влиза и косата! Скарлет отряза дългите си руси букли и в момента е в клуба на секси дамите в Холивуд, които заложиха на късата пикси прическа. 
Повече за майчинството, тайните ѝ за красива фигура и интересни факти от кухнята на “Отмъстителите: Ерата на Ултрон”, включително бъдещето на култовия ѝ персонаж Черната Вдовица, Скарлет разказва в новия брой на списание JOY, който вече е на пазара. А повече за стила на една от най-сексапилните жени в света ви разказваме ние в нашата галерия – вижте нейната red carpet еволюция!
Снимки: Profimedia
Текст: Йоанна Илиева