Обувките на… Виктория Бекъм

Певицата, която вече се изявява и като успешен дизайнер, рядко носи обувки по-ниски от 10 см, дори когато пазарува с бебе на ръце.

Още от времето на Спайс Гърлс Виктория Бекъм беше известна със страстта си към модата. Днес тя вече е успешен дизайнер, предпочитан от много холивудски звезди. Но какво избира Пош Спайс, когато стане дума за обувки? Една дума – Louboutin!
Виктория вероятно притежава над 30 чифта боти, чизми, сандали и др. на известния дизайнер, и то в по няколко цвята. Избира го както за ежедневния си стил, така и за червен килим, модни събития и дори когато пътува със семейството си. 
 
 
Christian Louboutin Daf Ankle Boots 

 

 

Christian Louboutin Alti Spike Pumps 

 

 

 

Christian Louboutin “Daffodile” 

 



Christian Louboutin Big Lips Over-The-Knee

За заклет фен на токовете като нея не е изненада, че понякога експериментира с нестандартни обувки. Ботите на Walter Steiger напоследък доста нашумяха сред известните личности, а Виктория, естествено, не остана по-назад и няколко пъти я видяхме с обувките с леко извит ток. 
 
 
Walter Steiger “Oscar” 


Госпожа Бекъм е фен и на Manolo Blahnik – дизайнерът, станал известен като любимец на Кари Брадшоу. За последната ѝ модна колекция двамата дори работиха заедно, създавайки линия боти и ботуши с изрязани пръсти, които бяха показани на седмицата на модата в Ню Йорк през есента. 
 
 
Manolo Blahnik BB Point-Toe Pumps 

 

Victoria Beckham пролет 2013 RTW

 
Manolo Blahnik за Victoria Beckham  

Като най-добър представител на собствената си колекция, Виктория често носи дрехи от модната линия. Освен с ефектните боти на Manolo видяхме Пош да комбинира изчистените си тоалети с двуцветни (colour-block) токчета на Proenza Schouler. 
 
Proenza Schouler Colorblock Cap Toe 

В един от редките моменти, в които не е на токове над 10 см. видяхме Бекъм с платформи на Lanvin. Не можем да отречем, че ги е съчетала умело с тоалета си и ни харесва да виждаме разнообразие в обувките ѝ. 
Lanvin Leather Ankle Boots 

Снимки: Profimedia

Виж още: