Обувките на… Ева Лонгория

Високите токове са неразделна част от гардероба на Ева Лонгория и това не е изненада за никой, тъй като латината е висока само 1.57 см. Виж какви обувки предпочита тя, има ли любим дизайнер и кои са най-високите ѝ токчета.

Токчетата могат и да са удобни, стига да са на платформа. До такъв извод очевидно е стигнала и Ева, която преди няколко дни за втори път се появи с черните сатенени платформи на Charlotte Olympia “Daphne”. Предишният път актрисата беше с тях на наградите Златен Глобус. 
Токчетата са над 10 см, но очевидно това не я притеснява, след като е свикнала с модели с подобна височина.  
 

Няма да е истинска холивудска звезда, ако не притежава поне един чифт обувки на Christian Louboutin. Токчетата с червена подметка са любими и на Ева, която ги избира както за събития, така и за ежедневието си. 
 
Christian Louboutin “Dafsling” 

Без съмнение обаче можем да кажем, че любимият дизайнер на обувки за Ева е Brian Atwood. Актрисата е носила десетки чифтове от изящните му творения във всякакви цветове и на всякакви събития. 
 
Brian Atwood “Follow me”
 
 
Brian Atwood “Zenith Lux” 

Най-често обаче я виждаме в любимите ѝ “Maniac” отново от Brian Atwood. Актрисата дори има няколко разновидности на този модел – сатенени, кожени, лачени на “баклавички”… 
 
 
Brian Atwood “Maniac”  


Личен рекорд за Ева са платформите от змийска кожа на Olcay Gulsen – цели 17,78 сантиметра! Видно е, че дори тя, която е майстор на високия ток, ходи доста внимателно с обувките. 
 

 

Olcay Gulsen Snakeskin Platform Pumps