Обувките на… Блейк Лайвли

Когато един от най-големите дизайнери на обувки ти посвещава чифт, който дори носи твоето име, значи стилът ти е наистина нещо специално. 

Разбира се говорим за Блейк Лайвли и факта, че Кристиан Лобутен създава сандали, които носят името “Blake”. Но той далеч не е единственият дизайнер, впечатлен от стила на младата актриса с невероятна коса. Карл Лагерфелд я забелязва още по времето на “Клюкарката” и я кани на почти всяко ревю на Chanel. Няколко години по-късно идва и договор за Gucci, а Лайвли е лице на бранда и до днес. 



Обувката Blake, дело на Лобутен 

В последните месеци актрисата ни доказа, че да си бременна и стилна не само е възможно, но и доста лесно. Или поне така изглеждаше отстрани. Докато със съпруга си Раян Рейнолдс очакваха първото си дете, на което дадоха името Вайълет, Блейк не спря да се появява със зашеметяващи рокли на различни събития. Още по-интересното е, че дори на папарашките снимки изглеждаше повече от страхотно, като дори в последните месеци на бременността си не сваляше обувките на ток. 
Да, Блейк обожава високите токчета, но това далеч не са единствените ѝ предпочитания, щом стане дума за обувки. Вижте за какво говорим в галерията!  
Текст: Йоанна Илиева
Снимки: Profimedia
Струва се да се види! Блейк Лайвли на червения килим през 2014
Party Time! Модната фиеста на “Златните глобуси” продължава
Golden Globes Details: Ефектни грим визии, прически и аксесоари