Никол Ричи: Майчинството не е променило стила ми!

“Все още се обличам по същия начин,” казва звездата

Майчинството със сигурност е било огромна промяна в живота на Никол Ричи, но звездата заявява, че все още притежава чувство за стил и то не се е променило.

За някои звезди появата на малкия човек в живота им е повод да променят начина си на обличане, но не такъв е случая при Никол, която казва, че все още носи абсолютно същия тип дрехи и никога няма да изневери на стила си.

Когато стане дума за дрехи за есента и зимата, Никол казва, че за нея няма строги правила. “Обожавам големите пуловери, могат да се съчетават с дънки, с пола до коляното. Голям фен съм на Balenciaga и Alexander Wang.” 

Никол подчертава обаче, че за нея най-важен е комфорта. “Ставам в 5:30 сутринта и не се спирам до към 7 или 8 вечерта. Цял ден съм заета и за мен е важно да съм удобно облечена и да не се замислям какви са ми дрехите. Винаги съм се обличала така. Понякога изглеждам чудесно, а понякога трябва да съм готова само за 15 мин.”

Не можем да кажем, че не я разбираме. Никол е майка на две деца и вероятно не е лесно цял ден да тичаш след малчуганите на високи токчета. За сметка на това тя се справя перфектно и, разбира се, винаги със стил!