Най-впечатляващите вечерни рокли на Мишел Обама

Докато в Европа зорко следим стила на различни кралски особи, сред които Кейт Мидълтън, кралицата на Испания Летисия и шведската принцеса Виктория, зад Океана модните хроникьори не пропускат да коментират нито една от визиите на Мишел Обама. 

Първата дама на САЩ по нищо не отстъпва на благородниците, както многократно го е доказвала на различни приеми и официални вечери. Нещо повече, тя винаги си позволява да експериментира със стила си, доколкото, разбира се, й позволява положението й.

Мишел често залага на тепърва утвърждаващи се дизайнери, какъвто е случаят с встъпването в длъжност на съпруга й или една от последните официални вечери, които двамата дават в Белия Дом. През двата мандата на съпруга й тя е носила всичко: от характерните за Diane von Furstenberg рокли тип “прегърни ме”, през дантелените творения на Preen до драматичните тоалети на Vera Wang.

В галерията по-долу обаче сме събрали малка част от най-зашеметяващите вечерни рокли, с които видяхме Мишел Обама през годините. Насладете се! (Снимки: Profimedia)