Моден провокатор от кралското семейство: Лейди Амелия Уиндзор

Едно от момичета в кралското семейство, за което вероятно не сте чували, а трябва – лейди Амелия Уиндзор.

В последните години тя все по-успешно се откроява с провокативния си външен вид и стил, малко по малко превръщайки себе си в следващото It-момиче на Острова.

Ако се чудите защо не срещате името й по-често, причината вероятно се крие в това, че Амелия е трета братовчедка на Хари и Уилям и е чак 39-ата в линията на трона. Членовете на кралското семейство, които не са преки наследници, не са задължени да се появяват на публични събития и следователно папараците по-рядко ги следят.

Въпреки това Мел е решила да стане известна по друг начин – като част от модната индустрия.

Тя вече направи дебюта си като модел по време на Седмицата на модата и също така се е снимала за кампании на световно известни марки като Dolce&Gabbana и се е появявала на кориците на списанията. Междувременно последователите й в инстаграм растат ежедневно, жадни да видят повече от стила на 24-годишната красавица.

Сред публикациите й можем да намерим и много интересни идеи за тоалети, след като тя рядко пропуска да тества новопоявил се моден тренд. Заслужава си да я последвате и вие за ежедневна доза стилно вдъхновение.

 

Popular