Миранда Кер се приготвя за 15 минути

С изненада открихме, че чаровната 31-годишна майка и модел Миранда Кер написа в блога си Kora Organics blog, че приготвянето за излизане ѝ отнема само 15 минути – ставане, душ, обличане и невероятна визия!

Съвсем логично ни се прииска да знаем как успява. Миранда е споделила тайната си.

“Обикновено имам много малко време сутрин, особено с хлапето, така че с тези прости стъпки за красота успявам да изляза за 15 минути.”, обяснява моделът.

Денят ѝ започва с чаша топла вода с прясно изцеден сок от половин лимон. Топлата вода с лимон стимулира храносмилането през целия ден. Преди да се мушне под душа Миранда “четка” тялото си на сухо. “Сухото четкане на тялото е основна част от всекидневния ми режим,” казва Кер. “Страхотен начин е да стимулирате кръвообращението, да премахнете мъртвите клетки, да подпомогнете лимфния дренаж, да се детоксикирате и помогнете на кожата.”

Разбира се, чаровната австралийка разчита и на козметичните продукти от собствената ѝ линия Kora Organic.

За безупречната си коса бившият ангел на Victoria’s Secret се грижи, като я измива предишната вечер и я оставя да изсъхне сама. Стилизирането оставя за сутринта. Що се отнася до грима ѝ, Миранда залага на семплото – слага си тониран хидратант, балсам за устни и един-два пласта спирала.

Финалната стъпка в нейния 15-минутен ритуал е изпиването на чаша зелен сок. “Хлорофилът, съдържащ се в студено пресования зелен сок, пази кръвта здрава и наситена с кислород,” обяснява Миранда в блога си.

Не сме сигурни, че 15 минути са достатъчни за всички стъпки в този ритуал, но безспорно е една много добра грижа за красотата, която бихме опитали.

В гардероба на Кари Брадшоу
Погрижете се за кожата си под душа
Страхотен начин за мързеливките да са във форма!