Миранда Кер е кралицата на стрийт стила

5 основни правила за стил на моделката на Victoria’s Secret 

Когато стане дума за светски събития или поява на червения килим, Миранда Кер рядко е сред отличените за най-добре облечени. Нека си признаем, моделката често залага на сигурното, а всеки знае, че за такива места думата “сигурно” е най-неподходяща. Но ако погледнем към ежедневния стил на кралицата на подиума, ще останем приятно изненадани – никога не разочарова!

Модните блогъри и критиците единодушно определят Миранда за безупречна, когато стане дума за ежедневния ѝ стил. Ето защо Miss Bloom подбра за теб 5 основни правила, ако искаш и твоята визия да се доближи до този на Миранда!

1. Знай силните си места! Всички ще се съгласим, че за да си модел на Victoria’s Secret трябва да имаш страхотно тяло и дълги крака. Ето защо тя залага именно на тази част от тялото си и винаги има нещо секси във визията, като например носи къси кожени панталонки с боти до глезена. Ако имаш такива крака, защо пък да не ги покажеш, нали?

2. Балансирай всичко в аутфита. Едно голямо и широко палто се комбинира идеално със скини дънки. Избягвай комбинацията на 2 или повече oversized неща, рискуваш да изглеждаш по-едра, отколкото си в действителност.