Меган Фокс отново променя визията си

Е, Меган Фокс знае как да я използва в свой плюс, комбинирайки я с подходящи грим и прическа. Експерименти за красота, които никога не свършват. 36-годишната звезда и майка на три деца временно променя гарвановата си коса в стил Мортиша Адамс, за да придружи рапъра Machine Gun Kelly, на събитието TIME 100 Next Gala.

Заради буквално сензационния тоалет и изумителната златиста рокля с огромна цепка в стил „фатална жена“, американската актриса е решила да промени отново цвета на косата си и да дебютира по-различна от всякога.

Новият нюанс е ултра ярко 3D меденочервено с мека текстура. Страничните кичури около лицето й са акцентът, подчертаващ по-добре раздялата на пътя по средата и стайлинга в стил „плажни вълни“.

Гримът на Меган Фокс варира между нюансите на есенната зеленина

Фокусът пада върху устните, оцветени в алено червено, перфектен нюанс, комбиниращ се с рок визията на гаджето й, известно още като Mr. Pink.

За да балансират тъмното червило, очите на Меган блестят благодарение на многоцветните преливащи се сенки: бяло точно под веждите и златисто с бронзови нюанси на клепачите. Нека не забравяме и графичната черна очна линия в комбинация с много дълги и плътни изкуствени мигли.

Меган Фокс завърши секси визията си, съчетавайки тоалета с високи златни токчета.

Докато красавицата изглеждаше просто прекрасно, както обикновено, MGK също бе изключително шикозен. Изпълнителят на „Emo Girl“ избра ексцентричен прозрачен корсет, комбиниран с кожени ръкавици и панталони в тон с грандиозното събитие.

Прозрачното бюстие демонстрира изобилието от цветни татуировки на Mr. Pink. Той завърши визията си на рокзвезда с чифт кожени ботуши и любопитна прическа, вдигната на кок.

Нощта на Фокс и MGK идва една седмица след като отвърнаха на хейтъри под селфи на Меган в Instagram. “Къде са децата ти?”, коментира последователка, а 36-годишната майка на три деца не се поколеба да отговори: „Чакай, чакай, чакай. Аз … имам деца?!? О, боже, знаех си, че съм забравила нещо!! Бързо, някой да се обади на камериерките в хотел Бевърли Хилс. Това е последното място, където си спомням, че съм ги виждала. Може би някой ги е намерил.“

Много от последователите на звездата също я подкрепиха.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Меган Фокс и Браян Остин Грийн финализираха развода