Марго Роби променя стила си, избирайки Bottega Veneta

След години в тоалети на Chanel, които ни накараха да мечтаем, включително костюми и модни рокли по поръчка за нейните впечатляващи червени килими, Марго Роби реши да промени стила си и го декларира с визия, която привлече вниманието.

Загрижеността за революцията в гердероба на актрисата не е случайна и дори придава различен аспект на красотата, като се има предвид, че косата й е преминала от шампанско русо до тъмно русо с многослойна подстрижка, характерна за 90-те години.

Този неуспорим факт бе незабавно забелязан по време на американската прожекция на „Babylon“ в AMC Lincoln Square в Ню Йорк. Стилистката Кейт Йънг е свършила чудесна работа, защото определено е успяла да подчертае красотата й. И тук се отличават съществени, изчистени, но абсолютно съвременни качества, които определят новия стил на актрисата.

Първи червен килим на Марго Роби в Bottega Veneta

Този нюанс на зеленото за първата визия на звездата на червения килим в Лос Анджелис впечатли всички. Творението на Matthieu Blazy за колекцията Resort 2023 с асиметрична кройка е просто уау. А бижутата поставят акцента върху разкошната визия.

Точно така, Марго Роби официално е новата муза на Bottega Veneta.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Марго Роби е била „ужасена“ от изтичането на информация за „Барби“