Любимата спирала на Клои Кардашиян струва точно 7 долара

Освен че е най-продаваният козметичен продукт в световен мащаб, спиралата за мигли е и едно от нещата в несесера ни, които се налага да сменяме по-често.

Заради ежедневната употреба тушът в тубичката захъхва бързо, затова гримьорите са категорични, че не си струва да влагате повече пари за спирала, тъй като след месец-два ще ви се наложи да си купите нова. Всъщност, някои продукти на престижните марки са разработени именно с цел да имитират някои от добрите спирали среден и нисък клас. Именно затова при тях предпочитаните винаги са точно тези, чиято цена е достъпна.

Ето защо за нас никак не е чудно, че Клои Кардашиян се доверява на популярна марка за своя изразителен поглед. Момичетата Кардашиян/Дженър разбират от грим и работят с някои от най-известните звездни гримьори, от които са научили за доста трикове и продукти, а за един от тях Клои пише в своя блог:

“Когато става дума за спирала, повечето похарчени долари невинаги значат повече обем или дължина,” споделя Клои, добавяйки, че нейният дългогодишен гримьор Джойс Бонели винаги използва спиралата Maybelline Volum’ Express The Falsies (около 13 лв. в козметичните магазини у нас). Оказва се, че този продукт е много популярен сред beauty редакторите и гримьорите, заради издръжливостта си и кремообразната формула, обогатена с кератин, която не позволява на миглите да се слепват. Четката пък е много гъвкава и създадена така, че да разделя и повдига миглите от основата до върха.