Latest look: Кандис Суанпоул по сутиен и перука

Кандис Суанпоул е почти неразпознаваема на фестивал. Появи се по секси сутиен, къси панталони и с интересно допълнение към визията – черна перука.

Моделът на Victoria’s Secret се наслади на почивка от работата на фестивала в Салвадор. Визията й обаче беше много подобна от стила й на модния подиум. Появи се само по сребрист сутиен с интересни детайли.

Изборът й за топ беше точно в стила на фестивално забавление с впечатляващия си вид. Малките висящи орнаменти от сутиена подчертаха добре оформеното й тяло, което по нищо не издава, че е майка на две деца.

Комбинира го с непритенциозни изсветлели дънки, които не отнемаха вниманието от акцента на тоалета й. Аксесоарите също не бяха набиващи се на очи – черна чантичка през рамо и кецове в същия цвят.

Beauty тайни от Кандис Суанпоул

Най-интересното в аутфита й обаче беше черна къса перука, която тя сложи по-късно през престоя си на фестивала. Този нейн избор ни накара да се почудим – дръзко модно решение или опит да се прикрие от камерите беше това?

Бихме казали обаче, че красивата й руса коса повече й отива. Дори на плитка по време на фестивала й подхождаше много повече – както на визията, така и на грима.

Вижте в галерията снимки от събитието и сами преценете.

Снимки: Profimedia

Ежедневният грим на Кандис Суанпоул

Тропика на Канди

 

Fashion Gallery