Latest Look: Вдъхновение в червено от Ирина Шейк

Жената в червено винаги приковава вниманието върху себе си. И Ирина Шейк знае това.

За пореден път моделът успя да ни впечатли със стрийт стила си. Този път визията бе с гръмко палто в яркочервено от Coach – модел, който е труден за съчетаване, но Ирина се справи блестящо със задачата.

Останалата част от тоалета й бе изцяло черна, оставяйки акцента върху стилния тренч, както и добре подбраните малки чанти в абсолютно същия нюанс. Една от чантите е от любимия й бранд, с български създатели, By Far, а другата от Minnie Mouse.

Latest Look: Чантата на Ирина Шейк

Няма колебание – визията на Ирина е страхотна и ефектна. Вземете пример от нея как да носите ярки цветове през зимата и разгледайте снимките в галерията.

В момента циркулират слухове, че Купър и Шейк се събират, след като все по-често са снимани заедно с дъщеря си на разходка. Източници на ET обаче разкриват, че двамата просто търсят най-доброто за дъщеря си и влагат огромни усилия да запазят нейното детство нормално – нещо, за което всички разведени родители се борят също.

Не са типичните бивши: Брадли Купър и Ирина Шейк на разходка с дъщеря им

“Първият приоритет на Брадли е Леа, а Ирина е много ангажирана в ролята си като майка. И двамата искат най-доброто за дъщеря си, затова и е лесно да действат като отбор, дори и разделени”, споделя близкият на двойката.

35 от най-красивите кампании с Ирина Шейк за 35-ия й рожден ден

Fashion Gallery