Кралица Летисия съчета рокля от H&M с една от най-красивите си тиари

По време на гостуването си с крал Фелипе в Швеция кралицата на Испания избра визия, която ще запишем в списъка с най-добрите й.

Свикнали сме да виждаме кралските особи с официални визии от скъпите модни марки, които в повечето случаи, знаем, че никога не бихме могли да облечем. Кралица Летисия обаче обича да подхожда по различен начин и често носи модели на достъпните брандове, дори и за по-тържествени събития.

Така направи и вчера, когато за официален банкет в Стокхолм избра рокля на H&M и я съчета с една от най-красивите и най-големите тиари в колекцията на кралското семейство.

Тиарата се казва “Fleur-de-Lys” и в първоначално е била подарена на принцеса Виктория от съпруга й крал Алфонсо XIII през 1906 година. Летисия съчета бижуто с брошка, която бе истински комплимент за визията в тъмносиньо.

Колкото до роклята от достъпния бранд, тя не можеше да бъде по-добър избор, след като H&M е основан именно в Швеция. Моделът е част от Conscious колекцията на марката и е изработена от рециклиран полиестър.

Вижте повече от визията на кралицата в галерията.

Fashion GalleryPopular