Кралиците на стрийт стила за 2012

Бионсе! Поп дивата наскоро дори стана моден блогър, като започна да пуска снимки на своите визии в профила си в Instagram. Завиждаме й за лекотата, с която комбинира най-разнообразни принтове и цветове.

Не можем да не споменем и Джесика Алба в нашия best list. Актрисата често е забелязвана по улиците на Ел Ей с дъщеря си, като много често и двете да облечени в допълващи се аутфити. Не можем да не ѝ завидим за страхотните ботуши, с които е всеки път.

Нина Добрев рядко е забелязвана в Ел Ей или Ню Йорк, но затова пък когато се появи винаги е преследвана от папараци, което пък ни позволява да се насладим на ежедневния ѝ стил.

Към примерите от младото поколение холивудски звезди трябва да добавим и Селена Гомес. Като певица и актриса едновременно младата звезда постоянно има ангажименти в различни части на света, но дори когато пътува със самолет или тича по задачи е облечена по последните тенденции.

Любимка на папараците също е София Буш. Актрисата, известна от сериала One Tree Hill, често е заснемана докато пазарува или е на обяд в Ел Ей. София успешно комбинира различни трендове, а ние сме влюбени в цветната ѝ satchel чанта и асиметричното яке!

Снимки: Profimedia

Виж още:
Миранда Кер е кралицата на стрийт стила
Бионсе става моден блогър?
Гримът на звездите: секси визията на Ан Хатауей