Коя звезда сияеше най-силно този път – Дакота Джонсън, Ева Лонгория или Хейли Болдуин?

Десетото юбилейно издание на LACMA Art + Film Gala, спонсорирана от Gucci, отново събра звездите в  най-бляскавите им визии.

Тази година на събитието, водено от Леонардо ди Каприо, фокусът бе поставен върху работата на Стивън Спилбърг, а потрети на Кехинде Уайли и Ейми Шералд бяха също изложени.

За повода звездите демонстрираха най-добрите си тоалети, повечето от които предоставени от Gucci. Откроиха се Ева Лонгория в бляскава асиметрична рокля от Vivienne Westwood, Хейли Болдуин в изчистена визия в бяло от Saint Laurent с контрастен грим в тъмни нюанси и Салма Хайек в омбре рокля с пайети от Gucci. От същата марка бе и драматичната визия на Ел Фанинг, както и тази на Кирстен Дънст, а Майли Сайръс се отличи с костюм с флорални мотиви от колекцията Gucci x Balenciaga. Дакота Джонсън също бе избрала да подходи нетрадиционно с комбинация от топ, обсипан с кристали и копринена пола.

Сред списъка с гостите попаднаха и още множество имена – Оливия Уайлд, Бенедикт Къмбърбач и съпругата му Софи Хънтър, Awkwafina, Суки Уотърхаус, Камила Морон, Адисън Рей и Сиена Милър.

Вижте визиите им в галерията.

Снимки: Profimedia

Fashion GalleryHero SliderPopular