Копираме летния стил на Бела Хадид

Нямаме съмнение, че модел от ранга на Бела Хадид има нюх за горещите тенденции. Още повече, когато тя самата дава старт на такива!

Забелязахме Бела да носи хитов модел обувки в Ню Йорк на път за среща със сестра си Джиджи. Облечена в удобен деним с висока талия и къс топ с набор, брюнетката за пореден път беше въплъщение на модерно градско момиче. В допълнение към тоалета бяха чанта Dior, ретро очила и затворени обувки с каишки и дебел ток Mango. Именно обувките обаче привлякоха вниманието ни!

Бела Хадид притежава 50 чифта маратонки

Няма да крием, че обожаваме случаите, в които любимите ни модни икони залагат на достъпни марки. Радваме се на всяка рокля Topshop и кецове Superga, носени от Кейт Мидълтън и на всяка находка от Zara, разходена от Оливия Палермо. В случая с Бела веднага проверихме колко точно струват обувките й и отговорът е 69,99 лв.!

Добавяме към това и факта, че моделът с дебел ток и каишка е хитов за лято 2017. Дебелият ток ги прави достатъчно стилни и подходящи за офиса, а средната височина – перфектни за града. Обувките са истински хамелеон и могат да бъдат носени както с деним (по примера на Хадид), така и с миди пола или прав панталон.

В галерията по-долу пък ви предлагаме няколко подобни варианта. (Снимки: Profimedia)