Кийра Найтли с успешен моден маратон в Ню Йорк

В началото на седмицата Кийра Найтли бе засичана многократно по улиците на Ню Йорк, в следствие на натоварения си график. Актрисата заложи на не по-малко от шест различни визии в сряда, истински моден маратон.

Кийра Найтли започна модното си дефиле, присъствайки на премиерата на филма „Бостънският удушвач“, в който играе журналистка, опитваща се да изясни поредица от убийства /проектът излиза в Disney + на 17 март/.

Актрисата посети Музея за модерно изкуство в Ню Йорк в дълга черна вечерна рокля на Vivienne Westwood, с деколте от дантелен корсаж, с почит към британската дизайнерка, която почина в края на миналата година.

На следващия ден актрисата демонстрира не по-малко от шест визии, за да участва в няколко токшоута. Кийра Найтли заложи на бял костюм, акцентиран от тънък колан. Аутфит на Gucci, който тя допълва с чифт обувки с шипове.

След това звездата бе забелязана и в чудесен сив тоалет, дело на Valentino, който и стои повече от прекрасно.

Кийра Найтли е една от най-стилните актриси в Холивуд

За вечерта тя се спря на черна визия, заменяйки тренчкота си Valentino с пера и дълъг ефирен прозрачен гащеризон на Chanel.

И накрая, за да завърши своя моден маратон, музата на френската модна къща зае свето място в шоуто „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, облечена в къса рокля в златисти тонове.

Сигурни сме, че и на следващата публична изява няма да й липсва стил.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Chanel създава подкаст с Кийра Найтли, Тилда Суинтън и Фарел Уилямс