Кейти Холмс в Y2K превзема TikTok като буря

Има толкова много звезди, които нямат ясно дефиниран и запомнящ се стил, както на червения килим, така и в публичните си демонстрации в ежедневно облекло. Или, нека го кажем така, това са звезди, които все още не са открили точния стилист – този, който може да създаде за тях характерен и разпознаваем образ, изпъстрен със стройни и стилни тоалети. И, да, Кейти Холмс определено е сред тях.

За да бъдем строги, но справедливи, ще кажем, че красивата актриса никога не се е отличавала с оригиналност. Но дори и да вземем предвид, че не всеки иска да бъде оригинален на всяка цена, трябва да добавим, че нейните визии през десетилетията й в шоубизнеса никога не са успявали да се запомнят.

Кейти Холмс преминава през множество стилистични трансформации

И дори когато се опита да достигне своята кулминация през 2014 г. с жълтата рокля на Marchesa, носена на Met Gala, тя си спечели лавина от мемета за не толкова завоалираната си прилика с Belle от „Красавицата и звярът“.

Е, само преди няколко дни, Холмс пристигна в Медисън Скуеър Гардън за наградите Jingle Ball на iHeartRadio 2022. Този път актрисата ни пренесе в съвсем различно десетилетие. За случая Кейти се вмъкна в мини рокля в интензивен нюанс на синьото без презрамки, носена върху чифт дънки.

Холмс очевидно е заложила на Y2K визия, напомняща за дните й в „Доусън Крийк“. Актрисата завършва стайлинга си с кецове. А тази тенденция за обичане превзема TikTok и изглежда, че се завръща с пълна сила не само в street стайлинга, но и на червения килим.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Latest Look: Красив минимализъм в бяло от Кейти Холмс