Бижутата на Кейт Мидълтън са достъпни за всички нас

Вече всички знаят за способността на Кейт да създава визии, в които знае как умело да съчетае облекла от висшата мода с по-достъпни аксесоари. Утвърден навик /високо ценен от нейните фенове/, който принцеса Кейт не се свени да практикува дори когато става въпрос за бижута.

Съвсем наскоро я видяхме със скъпоценните три наниза перли на Нейно Величество около врата.

Кейт Мидълтън обича изключително много достъпните бижута

От обеци през гривни до много фини чокъри, кутията с бижута на новата принцеса на Уелс е пълна с достъпни находки. Нека си припомним и златните й обеци – халки, които наистина трябва да имаме този сезон. Те струват по-малко от 15 евро и могат да бъдат закупени в Asos. Или пък твърдата гравирана гривна на стойност 40 евро в уебсайта на Sézane.

Сред любимите аксесоари на принцесата са ретро обеците от смола с цвят на кафе  и сините от плат, избрани специално за кралското карибско турне. Две предложения, които ни грабват и са достъпни само с един клик.

Струва си да споменем и огърлицата със сантиментална стойност. Тя включва персонализирани сегменти с инициалите на децата й. А също така и двойният златен гердан, който си подхожда с всичко – от спортен външен вид до по-изискан такъв. Списъкът на Кейт Мидълтън е толкова дълъг, че продължава до безкрай.

Ето защо, отново вдъхновени от стила й, ние тръгваме на лов за модни находки. Инспирираме се благодарение на някои от най-достъпните артикули под 150 евро, които да закупум лесно и удобно.

ВИЖТЕ ОЩЕ: 7 бижута, които Кейт Мидълтън наследи от принцеса Даяна