Камила Кабейо зашеметяваща в реклама за „The Voice“

Младата поп дива изглежда е готова за ролята си на съдия в предстоящия сезон на „The Voice“. Изпълнителката на „Bam Bam“ показа чувството си за хумор в последната реклама за певческото съсезание на NBC, което идва като пародия на филм на ужасите, с участието на Блейк като виновник. Неговата съпруга – Гуен Стефани и завърналият се съдия Джон Леджънд също се включват в страшното забавление.

Камила Кабейо получава заплашително писмо

Във видеото, бившата приятелка на Шон Мендес получава заплашително писмо, което я предупреждава, че ще загуби работата си като съдия. Гуен се чуди на глас кой е авторът на подобно съобщение. След като Джон обявява, че е получил и мистериозна бележка, направена с изрезки от списания, Блейк многократно настоява, че подателят е анонимен.

Водещият на шоуто Карсън Дейли в крайна сметка разкрива, че Блейк стои зад шегата. Камила върти очи и казва: „Арестуван“. Може да видите сладката шега тук.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от NBC’s The Voice (@nbcthevoice)

Наскоро Камила сподели, че не се интересува от славата, която следва звездната й кариера, подобно на нейния приятел Ед Шийрън. „Искам да бъда артист, а не „знаменитост““, каза тя.

Кабейо разказа и информация за любовния си живот. Певицата все още не е готова да започне нова връзка, след като се раздели с бившия си Шон Мендес през ноември 2021 г.

„Ако нещо се случи, тогава това е наистина забавно, но не оказвам никакъв натиск върху това“, призна тя. „Преди си казвах: „Да, любов, о, боже мой, любов“, а сега просто се опитвам да си прекарвам добре.

Просто искам да живея живота си и да имам страхотни приятелства. Ако нещо излезе от тях, което е нещо повече, тогава това би било страхотно.“

Когато Камила и Шон за първи път обявиха решението си да се разделят на 17 ноември, те пуснаха съвместно изявление, отбелязвайки, че „ще продължат да бъдат най-добри приятели.“ „Решихме да прекратим нашата романтична връзка, но любовта ни един към друг като хора е по-силна от всякога“, каза двойката.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Шон Мендес написа песен за раздялата с Камила Кабейо